Reob Blusmiddelen

Heeft u REOB gekeurde blusmiddelen nodig? Neem dan contact met ons op voor de aanschaf van de vereiste blusmiddelen.

Welke blusmiddelen kunnen wij aanbieden?

Wij voorzien u van  gecertificeerde en gekeurde blusmiddelen, met het doel uw bedrijf of omgeving te beveiligen met het juiste materiaal om uw brandveiligheid te waarborgen. REOB staat voor Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen. Brandwacht Inside levert en onderhoud deze blusmiddelen conform de NEN 2559.  Daarnaast kunnen onze adviseurs u hepen met het inrichten van uw blusmiddelen projctering conform de leidraad NEN 4001.

Deze blusvarianten zijn allen uit voorraad leverbaar tegen de meest gunstige condities. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvraag via deze website indienen. U ontvangt dan binnen 2 uur een reactie. Naast het leveren van de blusvarianten, brandslanghaspels en noodverlichting kunnen deze ook worden onderhouden door de gediplomeerde medewerkers van Brandwacht inside. 

De volgende blusvarianten hebben wij o.a. binnen ons leveringspakket:

Schuimblussers ECO Milieukleur

6 liter ECO blussers.

Schuimblussers Budgetline

6 liter Budgetline blussers.

Poederblussers

1, 2, 3, 6, 9 en 12 kilogram poederblussers.

Co2 Blussers

2 en 5 kilogram Co2 blussers.

Lithium Blussers

6 liter lithium blussers.

Schuimwagens

50 liter schuimwagens.

Poederwagens

50 kilogram poederwagens.

DSPA

Dry powder sprinkler aerosol.

ECOFEX Blusmiddelen

De blusmiddelen die u bij ons kunt aanschaffen zijn van het merk ECOFEX. Deze gekeurde en gecertificeerde blusmiddelen zijn in verschillende varianten en hoeveelheden bij ons af te nemen, waaronder de volgende blusmiddelen:

ECOFEX CO2 2kg brandblusser

ECOFEX CO2 2kg en 5kg

ECOFEX 1kg Poeder Brandblusser

ECOFEX 1kg - 12kg Poeder

ECOFEX 6 liter Schuim Brandblusser

ECOFEX 6 liter schuim

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.