REOB Onderhoud & Blusmiddelen

Welke blusmiddelen kunnen wij aanbieden?

Wij voorzien u van  gecertificeerde en gekeurde blusmiddelen, met het doel uw bedrijf of omgeving te beveiligen met het juiste materiaal om uw brandveiligheid te waarborgen. REOB staat voor Regeling Erkenning Onderhoud Blusmiddelen. Brandwacht Inside levert en onderhoud deze blusmiddelen conform de NEN 2559.  Daarnaast kunnen onze adviseurs u hepen met het inrichten van uw blusmiddelen projctering conform de leidraad NEN 4001.

Deze blusvarianten zijn allen uit voorraad leverbaar tegen de meest gunstige condities. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvraag via deze website indienen. U ontvangt dan binnen 2 uur een reactie. Naast het leveren van de blusvarianten, brandslanghaspels en noodverlichting kunnen deze ook worden onderhouden door de gediplomeerde medewerkers van Brandwacht inside. 

De volgende blusvarianten hebben wij o.a. binnen ons leveringspakket:

6 liter ECO blussers.

6 liter Budgetline blussers.

1, 2, 3, 6, 9 en 12 kilogram poederblussers.

2 en 5 kilogram Co2 blussers.

6 liter lithium blussers.

50 liter schuimwagens.

50 kilogram poederwagens.

Dry powder sprinkler aerosol.

ECOFEX Blusmiddelen

De blusmiddelen die u bij ons kunt aanschaffen zijn van het merk ECOFEX. Deze gekeurde en gecertificeerde blusmiddelen zijn in verschillende varianten en hoeveelheden bij ons af te nemen, waaronder de volgende blusmiddelen:

ECOFEX CO2 2kg brandblusser

ECOFEX CO2 2kg en 5kg

ECOFEX 1kg Poeder Brandblusser

ECOFEX 1kg - 12kg Poeder

ECOFEX 6 liter Schuim Brandblusser

ECOFEX 6 liter schuim

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

info@brandwachtinside.nl
+31851307895

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Het logo van Brandwacht Inside

Meer informatie

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om uw bedrijfsmatige veiligheid te waarborgen.

Wij staan open voor al uw vragen. Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

    Open klantenservice
    Hallo, waar kunnen wij u mee helpen?