Meetapparatuur

Meetapparatuur huren

Naast het leveren van gekwalificeerde gasmeetkundigen, leveren wij ook de juiste apparatuur voor de specifieke gasmeet opdrachten. Onze gasmeetkundigen kunnen natuurlijk gebruik maken van uw eigen materiaal mits deze gekalibreerd en gekeurd zijn. Indien deze bij u niet voorhanden zijn kunnen onze mensen de meetapparatuur voor u verzorgen. Hiermee kunt u  een veilige en correcte vrijgave meting uitvoeren en kan er conform de opgestelde vergunningen worden gewerkt. Daarom kunt u bij ons meetapparatuur huren, om uw veiligheid dankzij de metingen te verbeteren. 

Wilt u meetapparatuur huren of bent u benieuwd welke devices wij u kunnen aanbieden? Neem dan contact met ons op! Samen bekijken wij, welke apparaten het beste passen bij uw opdracht. Al onze meetapparatuur is gekeurd en gekalibreerd, wij leveren de kwaliteit die u van ons verwacht. Hiermee garanderen wij de juiste meetresultaten en daarmee uw veiligheid, want uw veiligheid is onze zorg!

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie van ons ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.