Middelbaar Veiligheidskundigen

Met een Middelbaar Veiligheidskundige wordt uw werkvloer veiliger en veiligheidsbewustzijn.

Wat doen onze Middelbare Veiligheidskundigen?

Brandwacht Inside regelt voor uw organisatie de veiligheid. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken of u aan de vereisten en procedures zal voldoen. Wij voorzien u van afgestudeerd ervaren MVK’ers. Een Middelbaar Veiligheidskundige heeft ervaring in het beveiligen van uw werknemers en bedrijfsproces. Daarnaast richten zij zich op het welzijn, milieu en staat kwaliteit centraal. De MVK’ers die wij leveren hebben zeer ruime ervaring en leveren hierdoor een hoog kwaliteitsniveau. 

Welke taken voeren onze Middelbare Veiligheidskundigen voor u uit:

Wilt u een MKV’er van Brandwacht Inside inhuren? Neem dan contact met ons op en wij kiezen de juist persoon passend bij uw opdracht. Al onze Middelbaar Veiligheidskundigen beschikken daarnaast over veel ervaring en de juiste kennis om u te helpen. Let op, er is een verschil tussen onze Middelbaar Veiligheidskundigen en Hoger Veiligheidskundigen. 

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting

Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.