Middelbaar veiligheidskundige

Met onze MVK'ers wordt uw werkvloer veiliger!

Experts in veiligheid

Bij Brandwacht Inside begrijpen we dat veiligheid een absolute prioriteit is voor uw bedrijf. Daarom bieden we de expertise van onze middelbaar veiligheidskundigen (MVK) aan om ervoor te zorgen dat uw werkomgeving voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen.

BRANDWACHT_PHOTO-026-min

Wat doet een Middelbaar Veiligheidskundige (MVK)?

Een Middelbaar Veiligheidskundige is een professional op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (VGM). Ze zijn specifiek opgeleid om risico’s te identificeren, te beoordelen en te beheersen in verschillende werkomgevingen. De taken van een MVK omvatten onder meer: risicoanalyse en evaluatie, veiligheidsbeleid en procedure controles, ongevallenonderzoek en controle van de naleving van wet- en regelgeving.

Naast Middelbaar Veiligheidskundigen bestaan er ook Hoger Veiligheidskundigen. Wilt u graag meer informatie over deze functie? Klik dan hier!

De Middelbaar veiligheidskundige van brandwacht inside

Risicoanalyse en -evaluatie

MVK’ers voeren gedetailleerde risicoanalyses uit om potentiële gevaren op de werkplek te identificeren. Ze beoordelen de ernst van deze risico’s en stellen vervolgens passende maatregelen voor om ze te beheersen.

Veiligheidsbeleid

Ze zijn verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en handhaven van veiligheidsbeleid en -procedures binnen het bedrijf. Dit omvat het opstellen van richtlijnen voor het veilig uitvoeren van taken en het organiseren van trainingen voor werknemers.

Ongevallenonderzoek

In het geval van een ongeval of incident, voeren MVK’ers gedegen onderzoek uit om de oorzaken te achterhalen en preventieve maatregelen voor de toekomst voor te stellen.

Wet- en regelgeving

Ze houden zich op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid en zorgen ervoor dat het bedrijf voldoet aan alle wettelijke vereisten.

Een MVK'er inhuren?

Als u op zoek bent naar deskundige ondersteuning op het gebied van veiligheid, dan bent u bij Brandwacht Inside aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze middelbaar veiligheidskundigen en hoe zij uw bedrijf kunnen helpen om veiliger te werken.

Let op, er is een verschil tussen onze Middelbaar Veiligheidskundigen en Hoger Veiligheidskundigen. Bent u echter opzoek naar Hoger Veiligheidskundigen? Ook dan helpen wij u graag verder.

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.