Rijksgediplomeerd

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van Rijksgediplomeerde brandwachten!

Rijksgediplomeerde Brandwachten

Een brandwacht is rijksgediplomeerd als diegene tenminste zijn of haar brandweeropleiding heeft afgerond. Ze hebben minimaal 5 jaar brandweer ervaring. Dit zijn de eisen die wij als, Brandwacht Inside, minimaal stellen aan een rijksgediplomeerde brandwacht die wij in dienst hebben. Deze brandwachten zijn beoefend en gekeurd volgens de moderne richtlijnen. Doordat een rijksgediplomeerde brandwacht van ons deze ervaring heeft spreken zij de taal van de hulpdiensten die mogelijk aanrijdend zijn naar de plek van de calamiteit. Dit is zeer belangrijk om de medewerkers van de RAC Alarmcentrale (112) accuraat te kunnen informeren en komt de inzetsnelheid van de hulpdiensten ten goede.

Door meer dan 25 jaar ervaring selecteren wij enkel de beste en meest betrouwbare brandwachten. Hiermee zijn wij zeker uniek in de markt, mede doordat wij niet de massa levert maar juist dieper ingaan op klant ontzorging en klanttevredenheid. Dit hebben wij hoog in ons vaandel staan vandaar het motto ‘Uw Veiligheid is onze zorg‘.

dakwerken

Wist u dat dakbranden een nummer 8 positie bekleden in de top 10 van meest voorkomende branden in Nederland? Wij hebben hiervoor speciaal getrainde brandwachten die met kennis en materiaal, u van uw zorgen ontzien, tijdens dakdek projecten. Zo leveren wij op dagelijkse basis brandwachten met thermografische camera’s om de veiligheid te borgen tijdens en bij einde van het werk. 

non-actieve sprinkler of BMI

Ook uw sprinkler / brandmeldinstallatie zal periodiek moeten worden onderhouden en gekeurd door gecertificeerde partijen. Wij leveren de juiste brandwachten aan u voor het waarborgen van uw veiligheidsprotocollen tijdens het niet actief zijn van uw sprinkler / BMI. Onze ervaren brandwachten nemen het werk van de BMI over en zullen uw werkvloer optimaal beveiligen om een brand te voorkomen. Tijdens het niet actief zijn van een sprinklerssysteem of BMI heerst er namelijk een verhoogd brandgevaar in uw pand. 

Redenen voor u om een rijksgediplomeerde brandwacht in te zetten:

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting

Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.