Rijksgediplomeerd

Rijksgediplomeerde Brandwachten

Een brandwacht is rijksgediplomeerd als diegene tenminste zijn of haar brandweeropleiding heeft afgerond. Ze hebben minimaal 5 jaar brandweer ervaring. Dit zijn de eisen die wij als, Brandwacht Inside, minimaal stellen aan een rijksgediplomeerde brandwacht die wij in dienst hebben. Deze brandwachten zijn beoefend en gekeurd volgens de moderne richtlijnen. Doordat een rijksgediplomeerde brandwacht van ons deze ervaring heeft spreken zij de taal van de hulpdiensten die mogelijk aanrijdend zijn naar de plek van de calamiteit. Dit is zeer belangrijk om de medewerkers van de RAC Alarmcentrale (112) accuraat te kunnen informeren en komt de inzetsnelheid van de hulpdiensten ten goede.

Door meer dan 25 jaar ervaring selecteren wij enkel de beste en meest betrouwbare brandwachten. Hiermee zijn wij zeker uniek in de markt, mede doordat wij niet de massa levert maar juist dieper ingaan op klant ontzorging en klanttevredenheid. Dit hebben wij hoog in ons vaandel staan vandaar het motto ‘Uw Veiligheid is onze zorg‘.

dakwerken

Wist u dat dakbranden een nummer 8 positie bekleden in de top 10 van meest voorkomende branden in Nederland? Wij hebben hiervoor speciaal getrainde brandwachten die met kennis en materiaal, u van uw zorgen ontzien, tijdens dakdek projecten. Zo leveren wij op dagelijkse basis brandwachten met thermografische camera’s om de veiligheid te borgen tijdens en bij einde van het werk. 

non-actieve sprinkler of BMI

Ook uw sprinkler / brandmeldinstallatie zal periodiek moeten worden onderhouden en gekeurd door gecertificeerde partijen. Wij leveren de juiste brandwachten aan u voor het waarborgen van uw veiligheidsprotocollen tijdens het niet actief zijn van uw sprinkler / BMI. Onze ervaren brandwachten nemen het werk van de BMI over en zullen uw werkvloer optimaal beveiligen om een brand te voorkomen. Tijdens het niet actief zijn van een sprinklerssysteem of BMI heerst er namelijk een verhoogd brandgevaar in uw pand. 

Redenen voor u om een rijksgediplomeerde brandwacht in te zetten:

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie van ons ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.