Rijksgediplomeerd

Wij zijn gespecialiseerd in de verhuur van Rijksgediplomeerde brandwachten!

Ontdek onze Brandwachten

Ben je op zoek naar professionele brandwachten die voldoen aan de hoogste standaarden in Nederland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze rijksgediplomeerde brandwachten zijn getraind en gecertificeerd om te zorgen voor de veiligheid van jouw evenement, bouwplaats, of andere locatie waar brandveiligheid van het grootste belang is.

Wat zijn Rijksgediplomeerde Brandwachten?

Rijksgediplomeerde brandwachten zijn professionals die zijn opgeleid en gecertificeerd door het Nederlands Instituut voor Brandweer en Rampenbestrijding (Nibra) en voldoen aan de eisen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. Ze hebben uitgebreide training ondergaan in brandpreventie, brandbestrijding, evacuatieprocedures en eerste hulpverlening.

Waarom onze rijksgediplomeerde brandwachten?

Professionaliteit

Onze brandwachten zijn goed getraind en hebben ruime ervaring in het omgaan met verschillende brandveiligheidssituaties.

Betrouwbaarheid

Wij begrijpen dat brandveiligheid van het grootste belang is. Onze brandwachten zijn betrouwbaar en staan altijd paraat om in te grijpen wanneer dat nodig is.

Flexibiliteit

Of het nu gaat om een kortstondig evenement of een langdurige bouwproject, wij kunnen brandwachten leveren die voldoen aan jouw specifieke behoeften en schema.

Veiligheid staat voorop

Wij nemen geen risico’s als het gaat om brandveiligheid. Onze brandwachten zijn goed uitgerust en hebben de juiste kennis om adequaat te reageren op noodsituaties.

Rijksgediplomeerd Brandwacht

Een Rijksgediplomeerd brandwacht voert een breed scala aan werkzaamheden uit om de veiligheid te waarborgen in brandgevaarlijke omgevingen. Hier zijn enkele van de belangrijkste taken:

BRANDWACHT_PHOTO-130-min

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.