Neem contact op

Dagelijks te bereiken voor uw veiligheid!

Brandwacht Inside - Nieuwe locatie - Driemanssteeweg Rotterdam

Kies jij voor onze veiligheid?

Kies voor de veiligheid van uw project met de specialisten van Brandwacht Inside. Heb je vragen over een van onze diensten? Of wil je graag een offerte ontvangen voor uw project? 

Wij helpen u graag vrijblijvend bij uw situatie. Neem telefonisch contact met ons op om direct een medewerker te spreken of stuur ons een email.

Email: info@brandwachtinside.nl
Tel: +31 085 1307895

Kantoor Rotterdam

Driemanssteeweg 174, 1e etage, 3084 CB in Rotterdam
Tel: +31851307895 (Tot 18:00 uur)
Piket: +31648710420 (Na 18:00 uur)
Spoedsituatie? Klik hier

Brandwacht Inside logo

Contactformulier

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Wil jij meer weten over ons werk?

  Spreek een medewerker

  Heeft u vragen voor ons? Spreek dan telefonisch een van onze medewerkers.

  Stuur een mail

  U kunt ons altijd mailen. Wij proberen zo snel mogelijk te reageren.

  Socials

  Volg onze social media kanalen om up-to-date te blijven over Brandwacht Inside.

  Werken bij BWI

  Industrieel Brandwacht

  Middelbaar Veiligheidskundige

  FaQ

  Wet- en regelgeving

  Wanneer is een brandwacht noodzakelijk?

  Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting

  Algemene informatie

  Wat is het verschil tussen een industriële en rijksgediplomeerde brandwacht?

  Een industriële brandwacht heeft een cursus gevolgd en is hierdoor inzetbaar bij industriële werkzaamheden. Een industriële brandwacht wordt vooral ingezet om toezicht te houden bij risicovolle en brandgevaarlijke objecten of werkzaamheden. Hij kunnen gasmetingen uitvoeren en actie ondernemen bij calamiteiten en noodsituaties. Daarnaast werken zij met kleine blusmiddelen en beschikken zij over BHV. Een rijksgediplomeerde brandwacht is daarentegen uitgebreid opgeleid en beschikt over veel ervaring en kennis. Zij kunnen omgaan met gevaarlijke stoffen en hulpverlenen. Een rijksgediplomeerde brandwacht wordt vaak ingezet in situaties waarbij brandbestrijding en incidenten met gevaarlijke stoffen plaats kunnen vinden. Vaak wordt er vanuit de verzekeraar ook specifiek geadviseerd om gebruik te maken van een rijksgediplomeerde brandwacht.

  Wat is een mangatwacht (buitenwacht)?

  Een mangatwacht houdt toezicht op werkzaamheden die plaatsvinden in een mangat. Een mangat is een ronde of ovale gelaste opening. Een mangatwacht zorgt ervoor dat de werkzaamheden veilig kunnen plaatsvinden en handelt in gevaarlijke situaties. Mangatwachten beschikken over de juiste communicatie eigenschappen en methoden om het werk goed te laten verlopen. Verder controleert een mangatwacht de taakrisico analyse, werkvergunningen en bepaalt hij de windrichting en stelt hij vluchtwegen vast.

  Brandwacht Inside

  Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

  Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

  Hoe is Brandwacht Inside te bereiken?

  Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.

  Hoe kan ik met spoed brandwachten inhuren?

  Uiteraard kunt u Brandwacht Inside ook bereiken bij spoed. Dan kunt u gebruik maken van ons telefoonnummer, +31851307895, of een speciaal emailadres van onze meldkamer, meldkamer@brandwachtinside.nl

  Werken bij Brandwacht Inside

  Wat zijn de vereisten om bij Brandwacht Inside als zzp’er werkzaam te zijn?

  Bij Brandwacht Inside maken wij alleen gebruik van zzp’ers. Wij verwachten dan ook van onze zzp’ers dat zij zich voor 110% inzetten. Daarnaast willen wij graag dat je goed bereikbaar bent, professioneel kan communiceren en streeft naar de beste kwaliteit en service voor de klant.

  Welke functies heeft Brandwacht Inside beschikbaar?

  U kunt bij Brandwacht Inside solliciteren voor de functie van brandwacht, veiligheidskundige of beveiliger.

  Hoe kan ik solliciteren?

  Solliciteren bij Brandwacht Inside is mogelijk door het sollicitatieformulier op de website in te vullen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.