Spoed aanvraag

Bij een urgente situatie

Voor urgente situaties hebben wij een speciaal telefoonnummer en email adres waarmee u contact kan opnemen. U kunt ons, tot 18:00, bereiken via ons kantoornummer. Wij vragen u voor urgente situaties, na 18:00, gebruik te maken van ons piketnummer. Er zijn een aantal zaken voor onze meldkamer medewerkers van belang als u contact op neemt bij een urgente situatie:

Wij vragen om deze gegevens, zodat wij een volledige werkopdracht kunnen genereren voor onze brandwacht. Zij hebben daarmee een volledig beeld van de situatie.

Zodra wij deze gegevens hebben verwerkt gaat de brandwacht rijden en is deze gegarandeerd binnen 2 uur op uw locatie aanwezig. De brandwacht zal zich verdiepen in de inzet en maakt hiervan tijdens zijn of haar dienst een dagrapportage. Deze rapportage zal u vervolgens digitaal ontvangen.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Wilt u een brandwacht inhuren met spoed?

Dan staan wij direct voor u klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat en wij zorgen ervoor dat onze brandwachten binnen twee uur op uw locatie zijn.