Meet & Blusmiddelen

Uitgebreid aanbod van meet apparatuur tot blusmiddelen

Een uitgebreid aanbod in apparatuur

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gekalibreerde en gekeurde apparatuur, evenals gecertificeerde blusmiddelen, om u te helpen bij het uitvoeren van veilige en efficiënte gasmetingen en brandbestrijding. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en producten, en laat ons u helpen om uw bedrijf veiliger te maken.

BRANDWACHT_PHOTO-024-min

Meetapparatuur

Wij bieden niet alleen gekwalificeerde gasmeetkundigen aan, maar ook gespecialiseerde meetapparatuur voor diverse gasmeetopdrachten. Onze gasmeetkundigen kunnen indien gewenst gebruik maken van uw eigen materiaal, op voorwaarde dat het gekalibreerd en gekeurd is. Indien nodig kunnen wij ook meetapparatuur voor u verzorgen, zodat u een veilige en nauwkeurige vrijgavemeting kunt uitvoeren, in overeenstemming met de geldende vergunningen. Door meetapparatuur bij ons te huren, kunt u de veiligheid van uw project aanzienlijk verbeteren.

Als u geïnteresseerd bent in het huren van meetapparatuur of als u meer wilt weten over de apparaten die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zullen we kijken welke apparatuur het meest geschikt is voor uw specifieke opdracht.

Blusmiddelen nodig?

We leveren en onderhouden blusmiddelen volgens de geldende normen, zoals de NEN 2559. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen met het opzetten van uw blusmiddelenprojectie conform de leidraad NEN 4001.

Onze blusmiddelen zijn direct beschikbaar en kunnen tegen gunstige voorwaarden worden geleverd. Voor meer informatie kunt u een offerte aanvragen via onze website. Ons ervaren team kan niet alleen de blusmiddelen leveren, maar ook het onderhoud verzorgen.

Wij bieden een breed assortiment blusmiddelen van het merk ECOFEX, die allemaal gekeurd en gecertificeerd zijn. U kunt kiezen uit verschillende varianten en hoeveelheden, waaronder schuimblussers, poederblussers, CO2-blussers en lithiumblussers.

BRANDWACHT_PHOTO-050-min

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.