Merry Christmas & happy new year

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar toe. Hopelijk kunt u deze dagen doorbrengen met uw familie, vrienden en andere geliefden en samen genieten van deze periode vol gezelligheid. Daarnaast willen wij iedereen een goede jaarwisseling toewensen en laten wij hopen op een mooi, gezond en gelukkig 2023. 

Wij kijken met een goed gevoel terug op 2022. Dit was het tweede jaar van onze organisatie, een jaar waarin veel gebeurd is en wij als organisatie verder hebben kunnen ontwikkelen. Een van de hoogtepunten was dan ook de toetreding tot de TSD Group en The Safety Network. 

Dankzij het delen van kennis en systemen kunnen wij als groep doorgroeien en elkaar beter maken. In samenwerking met onze partnerorganisaties binnen de groep kunnen wij u volgend jaar nog beter voorzien van veiligheidspersoneel. 

Daarnaast willen wij iedereen bedanken die in 2022 betrokken is geweest bij Brandwacht Inside. Onze dank gaat onder andere uit naar onze veiligheidsspecialisten, net als naar onze opdrachtgevers die ook dit jaar ons vertrouwd hebben om hun veiligheid te waarborgen. Wij kijken er naar uit om ook volgend jaar met iedereen samen te werken!

Namens de directie van Brandwacht Inside

Open klantenservice
Hallo, waar kunnen wij u mee helpen?