Het logo van Brandwacht Inside

Wilt u een offerte aanvragen?

Bij Brandwacht Inside streven wij ernaar om u zo goed mogelijk van onze service te voorzien. Zit u met een situatie waarbij u veiligheidspersoneel nodig heeft? Vraag dan een passende offerte aan of neem vrijblijvend contact op.

Offerte aanvragen


  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Liever telefonisch contact?

  Natuurlijk begrijpen wij het als u ons liever telefonisch wilt bereiken. Wilt u graag een van onze collega’s spreken om uw situatie toe te lichten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  Wilt u een brandwacht inhuren?

  Dan staan wij direct voor u klaar, dus neem vrijblijvend contact met ons op voor een aanbod op maat.

  Wilt u meer informatie ontvangen?

  Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer is een brandwacht nodig?

  Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
  Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

  Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

  Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

  Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.