Wij zijn verhuisd naar Rotterdam!

Vandaag mogen wij kenbaar maken dat wij officieel zijn verhuisd van locatie. Nadat wij enkele jaren onze dienstverlening geleverd hebben vanuit Bodegraven, zijn wij nu verhuisd naar het verzamelpand van de TSD Group. Wij bevinden ons nu op de 1e etage van de Driemanssteeweg 174, in Rotterdam.

De TSD Group geloofd erin om als samenwerkende bedrijven fysiek dichtbij elkaar in de buurt te zitten. Zo zitten wij met onze partners dicht bij het vuur, om nog beter samen te kunnen werken, vertrouwen op te bouwen en een nog betere dienstverlening aan te bieden aan onze opdrachtgevers. Eind vorig jaar zijn wij toegetreden tot de TSD Group, sindsdien is het verhuizen van locatie een belangrijk doel geweest. Wil jij binnenkort eens langskomen om ons kantoor te aanschouwen, kennis te maken of te sparren over (Brand)veiligheid binnen bedrijven? Neem dan contact op met Ron Tieleman of Achmed El Garchouhi.

Wij kijken er naar uit om iedereen een nog betere service te bieden en nu op korte afstand samen te werken met onze partners; S2N, TSA, All Prevent en Inprevo!

Heeft u vragen over onze toetreding tot de TSD Group? Neem dan contact met ons op via +31851307895 of mail naar ron@brandwachtinside.nl.