Het logo van Brandwacht Inside

Vacatures

Wil jij deel uitmaken van Team Brandwacht Inside?

Bekijk hier onze OPENSTAANDE VACATURES

Bij Brandwacht Inside streven wij ernaar onze opdrachtgevers van de beste service en hoogste kwaliteit te voorzien. Daarom zijn wij continu opzoek naar aanstormend brandbeveiligingstalenten en ervaren veiligheidsspecialisten. In samenwerking bieden wij onze opdrachtgevers de beste specialisten passend bij hun opdrachten. Bij Brandwacht Inside werken wij voornamelijk met ZZP’ers. Ben jij een ZZP’er en wil jij graag onderdeel uitmaken van ons team en daarnaast uitdagende opdrachten krijgen? Bekijk dan onze vacatures en meld je aan voor meer informatie.

Sinds begin 2023 nemen wij ook brandwachten aan in loondienst. Ben jij geen ZZP’er en past dit wellicht beter bij jou? Solliciteer dan voor de openstaande vacature.

Industrieel brandwacht in loondienst

Ben jij die industriële brandwacht die opzoek is naar meer? Wil jij onze snelgroeiende organisatie komen versterken en zit veiligheid in jouw DNA? Ben je daarnaast opzoek naar een vaste baan met goede arbeidsvoorwaarden? Solliciteer dan snel!

Landelijk

Loondienst
Parttime/Fulltime

Industrieel brandwacht

Ben jij een industriële brandwacht en zzp’er? Wil je daarnaast flexibele en uitdagende opdrachten krijgen? Dan zoeken wij jou.

Landelijk

Flexibel/zzp

Financieel administratief medewerker

Ben jij een financieel administratief medewerker en ben jij op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan? Dan is deze vacature, als financieel administratief medewerker in de brandveiligheidsbranche, wellicht perfect voor jou!

Rotterdam

Minimaal 24 uur

Middelbaar Veiligheidskundige

Wij zijn momenteel opzoek naar ervaren middelbare veiligheidskundigen. Ben jij een ervaren en enthousiaste MVK’er? Meld je dan snel aan!

Landelijk

Flexibel/zzp

Rijksgediplomeerde brandwachten

Wij zijn voor verschillende projecten opzoek naar Rijksgediplomeerde brandwachten. Heb jij de veiligheid hoog in het vaandel staan en wil jij graag namens Brandwacht Inside de brandveiligheid waarborgen? Meld je dan snel aan voor een functie.

Landelijk

Flexibel/zzp

Wil jij solliciteren?

Wil jij graag werken bij Brandwacht Inside in een van de openstaande functies? Solliciteer dan hier door het contactformulier in te vullen en ontvang meer informatie van ons.

Onze vereisten voor industrieel brandwachten





    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.