Repressieve brandwachten

Bij Brandwacht Inside kunnen wij u voorzien van repressieve brandwachten.

Wat is repressie?

Na proactie, preventie en preparatie volgt repressie als vierde onderdeel van de veiligheidsketen. Repressie is het bestrijden van de situatie waarin de calamiteit plaatsvindt. De repressie wordt uitgevoerd door overheids- of bedrijfsbrandweer. Brandwacht Inside ondersteund deze organisaties door het inzetten van personeel binnen de afdelingen van overheids- en bedrijfsbrandweer. Zodoende hebben wij de zorg voor uw veiligheid.  

Repressieve brandwachten inhuren

Het kan voorkomen dat een overheids- of bedrijfsbrandweerkazerne kampt met bezettingstekorten. Het is daarom mogelijk bij Brandwacht Inside repressieve brandwachten in te huren. Zo kunnen wij uw kazerne ondersteunen bij de bezettingstekorten. Daarnaast kunnen wij ad-hoc leveren als u kampt met plotselinge ziekte of uitval van personeel. Zo kunnen de repressieve taken toch uitgevoerd worden.

Ons repressief personeel heeft veel ervaring, is gekeurd en voldoet aan de gestelde normen. Omdat calamiteiten niet al te vaak voorkomen is het lastig de benodigde ervaring op te doen. Onze medewerkers hebben de juiste ervaring die u wenst om de repressie correct uit te voeren, ze zijn geschoold, gekeurd en bezitten alle kennis die nodig is bij de werkzaamheden.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.