Repressie

Wat is repressie?

Na proactie, preventie en preparatie volgt repressie als vierde onderdeel van de veiligheidsketen. Repressie is het bestrijden van de situatie waarin de calamiteit plaatsvindt. De repressie wordt uitgevoerd door overheids- of bedrijfsbrandweer. Brandwacht Inside ondersteund deze organisaties door het inzetten van personeel binnen de afdelingen van overheids- en bedrijfsbrandweer. Zodoende hebben wij de zorg voor uw veiligheid.  

Repressieve brandwachten inhuren

Het kan voorkomen dat een overheids- of bedrijfsbrandweerkazerne kampt met bezettingstekorten. Het is daarom mogelijk bij Brandwacht Inside repressieve brandwachten in te huren. Zo kunnen wij uw kazerne ondersteunen bij de bezettingstekorten. Daarnaast kunnen wij ad-hoc leveren als u kampt met plotselinge ziekte of uitval van personeel. Zo kunnen de repressieve taken toch uitgevoerd worden.

Ons repressief personeel heeft veel ervaring, is gekeurd en voldoet aan de gestelde normen. Omdat calamiteiten niet al te vaak voorkomen is het lastig de benodigde ervaring op te doen. Onze medewerkers hebben de juiste ervaring die u wenst om de repressie correct uit te voeren, ze zijn geschoold, gekeurd en bezitten alle kennis die nodig is bij de werkzaamheden.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

info@brandwachtinside.nl
+31851307895

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Het logo van Brandwacht Inside

Meer informatie

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om uw bedrijfsmatige veiligheid te waarborgen.

Wij staan open voor al uw vragen. Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

    Open klantenservice
    Hallo, waar kunnen wij u mee helpen?