Het logo van Brandwacht Inside

Repressieve brandwachten

Wij kunnen u direct voorzien van Repressieve Brandwachten

Repressie bij brand

Onze repressiediensten zijn ontworpen om snel en effectief in te grijpen bij brandincidenten, waarbij de veiligheid van mensenlevens en eigendommen centraal staat. Met goed opgeleide en ervaren professionals bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om branden te bestrijden en verdere schade te minimaliseren.

De repressiediensten van brandwacht inside

Brandbestrijding

Onze brandweerprofessionals zijn getraind in het gebruik van geavanceerde brandbestrijdingsapparatuur en -technieken om branden snel en effectief te blussen, ongeacht de omvang of de aard van de brand.

Evacuatie begeleiding

In het geval van een brandnoodsituatie zorgen onze experts voor een georganiseerde en veilige evacuatie van personeel en bezoekers, met behulp van vooraf opgestelde evacuatieplannen en -procedures.

Risicoanalyse en Preventieadvies

We voeren gedegen risicoanalyses uit om potentiële brandgevaren te identificeren en bieden advies over preventieve maatregelen om het risico op brand te minimaliseren.

Nazorg

Wanneer een een brandnoodsituatie heeft plaatsgevonden is het belangrijk sterke nazorg te krijgen om de situatie te verwerken op de locatie door controles en advisering.

Waarom u kiest voor onze Repressiediensten

Deskundigheid: Onze teams bestaan uit goed opgeleide en ervaren brandweerprofessionals met een passie voor het beschermen van mensen en eigendommen.

Snelheid: Bij brand telt elke seconde. Onze repressieteams zijn 24/7 beschikbaar en reageren snel en doortastend om de situatie onder controle te krijgen en verdere schade te voorkomen.

Betrouwbaarheid: U kunt op ons vertrouwen om altijd paraat te staan en een professionele en betrouwbare service te bieden, ongeacht de omstandigheden.

BRANDWACHT_PHOTO-097-min

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.