BHV Personeel

Heeft u BHV personeel nodig? Dan kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen met de verhuur van BHV’ers.

Wat is BHV?

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is verplicht de bedrijfshulpverlening organisatie goed in te richten. Men is verplicht een BHV’er op locatie te hebben afgestemd op de vraag. Deze staat beschreven in uw eigen gemaakte Risico inventarisatie & evaluatie. Bij een onderbezette BHV organisatie kan de controlerende instantie u verplichten dit alsnog te organiseren en in het uiterste geval een boete opleggen. Wij denken met u mee en voorzien u desgevraagd van een actuele RI&E . Bij ons kunt u dus BHV personeel huren om deze onderbezetting te voorkomen.

Brandwacht Inside voorziet u van de benodigde BHV’ers met het doel uw bedrijfshulpverlenings team  te ondersteunen. Wilt u extra BHV personeel huren voor aanvulling binnen uw organisatie? Dit zorgt er direct voor dat u weer voldoet aan de eisen van de inspectie. Brandwacht Inside levert vakbekwaam BHV personeel welke zijn opgeleid volgens de richtlijnen van het NIBHV. Ons praktisch ingesteld BHV personeel heeft ruime ervaring waardoor zij op de juiste manier handelen bij calamiteiten. Hierdoor kan ergere schade of letsel beperkt worden.

Brandwacht Inside heeft als doel uw bedrijfsmatige werkzaamheden te beveiligen om de calamiteiten te beperken. Daarnaast beschikken wij over divers BHV materiaal waaronder BHV Tassen uitgerust met ZOLL AED’s. 

Wilt u extra BHV personeel huren, zodat u uw hulpverlening op orde heeft? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.