BHV Personeel

Wat is BHV?

BHV staat voor Bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is verplicht de bedrijfshulpverlening organisatie goed in te richten. Men is verplicht een BHV’er op locatie te hebben afgestemd op de vraag. Deze staat beschreven in uw eigen gemaakte Risico inventarisatie & evaluatie. Bij een onderbezette BHV organisatie kan de controlerende instantie u verplichten dit alsnog te organiseren en in het uiterste geval een boete opleggen. Wij denken met u mee en voorzien u desgevraagd van een actuele RI&E . Bij ons kunt u dus BHV personeel huren om deze onderbezetting te voorkomen.

Brandwacht Inside voorziet u van de benodigde BHV’ers met het doel uw bedrijfshulpverlenings team  te ondersteunen. Wilt u extra BHV personeel huren voor aanvulling binnen uw organisatie? Dit zorgt er direct voor dat u weer voldoet aan de eisen van de inspectie. Brandwacht Inside levert vakbekwaam BHV personeel welke zijn opgeleid volgens de richtlijnen van het NIBHV. Ons praktisch ingesteld BHV personeel heeft ruime ervaring waardoor zij op de juiste manier handelen bij calamiteiten. Hierdoor kan ergere schade of letsel beperkt worden.

Brandwacht Inside heeft als doel uw bedrijfsmatige werkzaamheden te beveiligen om de calamiteiten te beperken. Daarnaast beschikken wij over divers BHV materiaal waaronder BHV Tassen uitgerust met ZOLL AED’s. 

Wilt u extra BHV personeel huren, zodat u uw hulpverlening op orde heeft? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie van ons ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.