Emergency Rescue team

Ontdek ons nieuwe aanbod in ERT

Oplossingen bij noodsituaties met ERT

Bij Brandwacht Inside begrijpen we dat noodsituaties onverwacht kunnen plaatsvinden. Onze Emergency Rescue Team (ERT) dienst is speciaal ontworpen om snel en effectief te reageren op noodsituaties, waarbij de veiligheid van mensen en eigendommen op het spel staat.

Een Emergency Rescue Team (ERT) is een essentieel onderdeel van een organisatie dat zich toewijdt aan het waarborgen van de veiligheid van mensen en eigendommen in noodsituaties. De werkzaamheden van een ERT zijn divers en omvatten een breed scala aan disciplines om effectief te kunnen reageren op verschillende noodsituaties.

Het doel van onze ERT-members

Het primaire doel van een Emergency Rescue Team is het bieden van snelle en doeltreffende hulp bij noodsituaties. Of het nu gaat om brandbestrijding, medische noodgevallen, evacuaties of het beheersen van gevaarlijke stoffen, het ERT staat paraat om te handelen. Dit houdt in dat teamleden getraind zijn in specifieke vaardigheden, zoals het gebruik van brandblusapparatuur, eerste hulp, en het hanteren van geavanceerde technologie voor reddingsoperaties.

Wat biedt ons Emergency Rescue Team?

Snelle Respons

Ons team van goed getrainde en ervaren professionals staat 24/7 paraat om direct te reageren op noodsituaties. Of het nu gaat om een industriële ongeval, brand, of andere noodsituaties, we zijn er om te helpen.

Veiligheid Eerst

Veiligheid staat bij ons op de eerste plaats. Ons team is uitgerust met de nieuwste veiligheidsuitrustingen en houdt zich aan strikte veiligheidsprotocollen om ervoor te zorgen dat de hulpverlening veilig en efficiënt wordt uitgevoerd.

Multidisciplinair Team

Ons Emergency Rescue Team bestaat uit professionals met diverse achtergronden, waaronder brandweerlieden, medische professionals, en beveiligingsexperts. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan noodsituaties effectief aan te pakken.

Aanpasbare Oplossingen

We begrijpen dat elke noodsituatie uniek is. Daarom bieden we aanpasbare oplossingen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf en locatie.

Onze Expertisegebieden

Brandbestrijding: Snel en effectief handelen om branden te blussen en verdere schade te voorkomen.

Eerste Hulp: Onmiddellijke medische hulp verlenen aan slachtoffers van ongevallen of noodsituaties.

Evacuatie: Gecontroleerde en veilige evacuatie van gebieden in noodsituaties.

Chemische Noodscenario’s: Specifieke expertise in het omgaan met noodsituaties met betrekking tot chemische stoffen.

Neem contact op

Voor meer informatie over onze Emergency Rescue Team dienst en hoe Brandwacht Inside uw bedrijf kan ondersteunen in noodsituaties, neem gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing voor uw bedrijf te bespreken.

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.