Brandwacht inhuren

Wilt u een brandwacht inhuren?

Brandwacht Inside biedt verschillende diensten aan binnen de sector van veiligwerken en toezicht op brandveiligheid. Bij ons kunt u daarom altijd een brandwacht inhuren. Elke brandwacht sluit op een andere manier aan op uw situatie en wensen. Wij streven ernaar de juiste krachten, geschikt bij uw organisatie, te plaatsen. “De beste kwaliteit” staat hoog bij ons in het vaandel en daarom voorzien wij u van een passend aanbod bij uw aanvraag. Wilt u een brandwacht huren? Dan kunnen wij u bijvoorbeeld een rijksgediplomeerd brandwacht of industrieel brandwacht leveren.¬†

Rijksgediplomeerde Brandwachten

Een rijksgediplomeerd brandwacht hebben tenminste hun brandweeropleiding afgerond en hebben minimaal 5 jaar brandweer ervaring. Daarnaast zijn deze brandwachten beoefend en  gekeurd volgens de moderne richtlijnen. Wij leveren de beste Brandwachten passend bij uw situatie.

Lees meer

Industrieel Getraind

Deze brandwachten zijn er om toezicht te houden in verschillende risicovolle situaties. Dit kan onder andere zijn bij brandgevaarlijke projecten. Ze zijn opgeleid om gasmetingen te verrichten en te handelen bij calamiteiten en urgente situaties op de werkvloer. Ze hebben ook ervaring met kleine blusmiddelen en BHV.

Lees meer

Wat doet een brandwacht?

Een brandwacht kan op verschillende wijze worden ingezet met het doel de veiligheid op een werkvloer te waarborgen. De focus wordt hierbij gelegd op brandpreventie en brandbestrijding. Een brandwacht weet hoe hij moet optreden bij calamiteiten op de werkvloer en kan zodoende kleine branden bestrijden, EHBO toepassen, gebouwen ontruimen en brandpreventiecontroles uitvoeren. Een brandwacht huren is de ideale manier om de (brand)veiligheid op uw werkvloer te verhogen.

Brandwachten zijn onder andere verantwoordelijk voor de volgende aspecten:

  • Controleren van werkvergunningen
  • De persoonlijke beschermingsmiddelen (en aanwezigheid hiervan) controleren
  • De uitvoering van procedures en regels
  • Diverse andere veiligheidstaken

Onze brandwachten worden gespecialiseerd ingezet bij zorginstellingen, hospitality (evenementen), bouwsector, scheepvaart en petrochemie. Brandwachten kunnen bij ons worden ingehuurd als rijksgediplomeerd brandwacht, industrieel brandwacht, veiligheidswacht of mangatwacht.

Uw zorg is onze veiligheid! Heeft u veiligheidspersoneel nodig en moet u een brandwacht inhuren? Dan zorgen wij ervoor dat wij binnen twee uur op locatie zijn en u wordt voorzien van de hoogste kwaliteit en beste service. Voor meer informatie en bij vragen of opmerkingen kunt u direct contact met ons opnemen. 

Meer informatie

Neem contact met ons op als u ge√Įnteresseerd bent in onze diensten. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om uw bedrijfsmatige veiligheid te waarborgen.

Wij staan open voor al uw vragen. Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

    Open klantenservice
    Hallo, waar kunnen wij u mee helpen?