Hoger veiligheidskundigen

Wat doet een Hoger Veiligheidskundige?

Brandwacht Inside voorziet uw organisatie van Hoger Veiligheidskundigen. Zij hebben een adviserende rol kijkend naar het veiligheidsbeleid binnen de organisatie. De veiligheidskundigen brengen de risico’s in kaart die binnen uw organisatie kunnen ontstaan. Een Hoger Veiligheidskundige onderhoudt daarnaast contact met de relevante deskundige personen en met de Arbodienst. In dit contact met de Arbodienst is de Hoger Veiligheidskundige een verantwoordelijke voor de uitvoering van het veiligheidsbeleid. 

Onze HVK’ers beschikken over goede management en communicatieve adviesvaardigheden. Deze HVK’ers brengen uw veiligheid naar een hoger niveau. Zij beheersen de veiligheidsrisico’s en adviseren tijdens het her-opzetten van uw veiligheidsketen. Daarnaast geven ze de juiste richting aan uw veiligheidsbeleid. Tevens coördineren en controleren ze bij risicovolle projecten.

Wij matchen de beste HVK’ers voor uw opdracht. Bent u geïnteresseerd in wat onze HVK’ers allemaal voor u kunnen betekenen of heeft u een gerelateerde veiligheidskundige vraag? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de direct wordt gekoppeld aan de juiste specialist.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie van ons ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.