Het logo van Brandwacht Inside

Hoger Veiligheidskundige

De beste adviseurs op het gebied van veiligheid

Uw partners op het gebied van veiligheid

Als gerenommeerd bedrijf bieden wij hooggekwalificeerde Hoger Veiligheidskundigen (HVK’ers) om uw organisatie te ondersteunen bij het waarborgen van een veilige werkomgeving. Onze HVK’ers zijn experts op het gebied van veiligheid en gezondheid en zijn er om u te helpen bij het identificeren, analyseren en beheersen van risico’s binnen uw bedrijf.

BRANDWACHT_PHOTO-026-min

Wat doet een Hoger Veiligheidskundige?

Een Hoger Veiligheidskundige is een professional die gespecialiseerd is in het waarborgen van veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Zij voeren risicoanalyses uit, ontwikkelen veiligheidsbeleid en -procedures, en bieden advies en ondersteuning aan bedrijven om te voldoen aan de wettelijke vereisten op het gebied van veiligheid.

Naast Hoger Veiligheidskundigen zijn er ook Middelbaar Veiligheidskundigen. Wilt u graag meer informatie over deze functie? Klik dan hier!

Waarom u kiest voor onze hoger veiligheidskundige

Deskundigheid en ervaring

Onze HVK’ers zijn hoogopgeleide professionals met uitgebreide ervaring in het vakgebied van veiligheid en gezondheid.

Maatwerk oplossingen

Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke veiligheidsbehoeften heeft. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op de specifieke situatie en vereisten van uw bedrijf.

Volledig pakket

Bij Brandwacht Inside staat veiligheid altijd voorop. Wij zijn vastbesloten om u te helpen een veilige werkomgeving te creëren waarin uw personeel en activa worden beschermd. Hiervoor bieden wij een volledig pakket aan waaronder de HVK en MVK’ers.

Centrale rol

De werkzaamheden van onze deskundige Hoger Veiligheidskundigen bestaat uit een breed scala. Hiermee nemen zijn een centrale rol in binnen uw organisatie om de veiligheid optimaal te verbeteren.

Onze Hoger Veiligheidskundigen inhuren?

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe onze HVK’ers uw bedrijf kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de veiligheid. Bij Brandwacht Inside staan wij klaar om uw partner te zijn in veiligheid en gezondheid op de werkvloer.

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.