Hoger Veiligheidskundigen

Onze Hoger Veiligheidskundigen hebben een adviserende rol in uw organisatie en richten zich op uw veiligheidsbeleid.

Wat doet een Hoger Veiligheidskundige?

Brandwacht Inside voorziet uw organisatie van Hoger Veiligheidskundigen. Zij hebben een adviserende rol kijkend naar het veiligheidsbeleid binnen de organisatie. De veiligheidskundigen brengen de risico’s in kaart die binnen uw organisatie kunnen ontstaan. Een Hoger Veiligheidskundige onderhoudt daarnaast contact met de relevante deskundige personen en met de Arbodienst. In dit contact met de Arbodienst is de Hoger Veiligheidskundige een verantwoordelijke voor de uitvoering van het veiligheidsbeleid. 

Onze HVK’ers beschikken over goede management en communicatieve adviesvaardigheden. Deze HVK’ers brengen uw veiligheid naar een hoger niveau. Zij beheersen de veiligheidsrisico’s en adviseren tijdens het her-opzetten van uw veiligheidsketen. Daarnaast geven ze de juiste richting aan uw veiligheidsbeleid. Tevens coördineren en controleren ze bij risicovolle projecten.

Wij matchen de beste HVK’ers voor uw opdracht. Bent u geïnteresseerd in wat onze HVK’ers allemaal voor u kunnen betekenen of heeft u een gerelateerde vraag voor Middelbaar Veiligheidskundigen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u de direct wordt gekoppeld aan de juiste specialist.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.