Aanbod in brandveiligheid

Brandwacht Inside logo

Wat kunnen wij u aanbieden?

Brandwacht Inside biedt uw organisatie verschillende diensten aan om uw brandveiligheid te waarborgen. Kwaliteit en kleinschaligheid staan hierbij centraal. Wij streven ernaar groot in kwaliteit te zijn door klein te blijven. Onze diensten bestaan uit de verhuur en aanschaf van kundige mankrachten en apparatuur. De volgende diensten bieden wij u aan:

Repressie

Brandwacht Inside levert repressief personeel. Deze medewerkers zijn in dienst bij een veiligheidsregio en zijn daarmee beoefend en gekeurd, volgens de huidige gestelde normen.‚Äč

BHV Personeel

Brandwacht Inside voorziet u van de benodigde BHV’ers met het doel uw organisatie te versterken. Hiermee is uw BHV team weer op volle sterkte.‚Äč

MEETAPPARATUUR

Naast het leveren van gekwalificeerd gasmeetkundigen, leveren wij ook de juiste apparatuur voor de specifieke gasmeetopdrachten.

REOB ONDERHOUD & BLUSMIDDELEN‚Äč

Wij voorzien u van gecertificeerde blusmiddelen en REOB onderhoud, met het doel uw bedrijf te beveiligen met het juiste materiaal om uw veiligheid te waarborgen.

MVK

Wij voorzien u van Middelbaar Veiligheidskundigen. Een Middelbaar Veiligheidskundige heeft ervaring in het beveiligen van uw werknemers.

HVK

Brandwacht Inside voorziet uw organisatie van Hoger Veiligheidskundigen. Zij hebben een adviserende rol kijkend naar het veiligheidsbeleid binnen de organisatie.‚Äč

Het logo van Brandwacht Inside

Meer informatie

Neem contact met ons op als u ge√Įnteresseerd bent in onze diensten. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om uw bedrijfsmatige veiligheid te waarborgen.

Wij staan open voor al uw vragen. Via de onderstaande knop kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen.

    Open klantenservice
    Hallo, waar kunnen wij u mee helpen?