Het logo van Brandwacht Inside

Brandveiligheid services

Ons aanbod in brandveiligheid

Waar wij u direct mee kunnen helpen!

Brandwacht Inside biedt uw organisatie verschillende diensten aan om uw brandveiligheid te waarborgen. Kwaliteit en kleinschaligheid staan hierbij centraal. Wij streven ernaar groot in kwaliteit te zijn door klein te blijven. Onze diensten bestaan uit de verhuur en aanschaf van kundige mankrachten en apparatuur.

Hoger Veiligheidskundige

Wij voorzien u van Middelbaar Veiligheidskundigen bij uw project. Een Middelbaar Veiligheidskundige heeft ervaring in het beveiligen van uw werknemers.

Middelbaar Veiligheidskundige

Brandwacht Inside voorziet uw organisatie van Hoger Veiligheidskundigen. Zij hebben een adviserende rol kijkend naar het veiligheidsbeleid binnen de organisatie.​

Emergency Rescue Team

Onze Emergency Rescue Team (ERT) dienst is speciaal ontworpen om snel en effectief te reageren op noodsituaties. Wij bieden van snelle en doeltreffende hulp bij nood, zoals medische nood en evacuaties.

Meetapparatuur en blussers

Wij leveren gekwalificeerd gasmeetkundigen en de juiste apparatuur. Daarnaast voorzien wij voorzien u van gecertificeerde blusmiddelen.

BHV

Brandwacht Inside voorziet u van de benodigde BHV'ers met het doel uw organisatie te versterken. Hiermee is uw BHV team weer op volle sterkte.​

Repressie

Wij leveren repressief personeel. Zij zijn in dienst bij een veiligheidsregio en zijn daarmee beoefend en gekeurd, volgens de huidige gestelde normen.​

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.