Industrieel Brandwacht

Wij staan voor u klaar met onze Industrieel Brandwachten

De Industrieel Brandwachten van BWI

Wij hebben een uitgebreid netwerk aan Industrieel Brandwachten die de veiligheid kunnen waarborgen bij uw project. Zij nemen een cruciale rol in om uw werkzaamheden optimaal te laten verlopen. Of het nu gaat om de (petrochemische) industrie, de horeca, evenementen of de zorg, onze brandwachten staan voor u klaar!

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en kies voor de kwaliteit van Brandwacht Inside. Onze medewerkers staan klaar om u van een perfect passende oplossing bij uw situatie te voorzien.

Wat zijn Industrieel Brandwachten?

Industrieel Brandwachten zijn getrainde professionals die worden ingezet in industriële omgevingen met verhoogde brandrisico’s, zoals fabrieken, productie-installaties en chemische plants, om preventieve maatregelen te nemen, potentiële brandgevaarlijke situaties te identificeren, snel te reageren in geval van brandincidenten en de veiligheid van personeel en faciliteiten te waarborgen volgens de geldende veiligheidsvoorschriften en -normen.

Waarom onze Industrieel brandwachten?

Ervaring

Onze brandwachten hebben uitgebreide ervaring in het werken in diverse industriële omgevingen en zijn goed bekend met de specifieke uitdagingen en risico’s die hiermee gepaard gaan.

Certificering

Al onze brandwachten zijn gecertificeerd en voldoen aan de hoogste normen voor brandveiligheidstraining en -opleiding.

Optimale brandpreventie

Onze Industrieel Brandwachten zijn getraind om potentiële brandgevaarlijke situaties te identificeren en te elimineren voordat ze escalatie veroorzaken.

Betrouwbaarheid

U kunt erop vertrouwen dat onze Industrieel Brandwachten altijd paraat staan om uw omgeving veilig te houden.

Industrieel Brandwacht

Een industrieel brandwacht heeft specifieke verantwoordelijkheden en taken die gericht zijn op het handhaven van de veiligheid in industriële omgevingen waar brandrisico’s groter kunnen zijn. 

BRANDWACHT_PHOTO-025-min

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.