Industriële brandwachten

Industrieel Getrainde Brandwachten

Wij bieden uw organisatie industrieel getrainde brandwachten aan. Er is een verschil tussen een industrieel getrainde brandwacht en rijksgediplomeerde brandwachten. Een industrieel getrainde brandwacht is een brandwacht die een cursus zonder stage heeft gevolgd. Deze brandwachten zijn zoals de naam zegt in te zetten bij industriële werkzaamheden. Brandwacht Inside levert brandwachten op diverse grote, maar ook kleine, stops en turnarounds in Nederland. Deze brandwachten zijn er om toezicht te houden in verschillende risicovolle situaties. Dit kan onder andere zijn bij brandgevaarlijke projecten. Verder is een industriële brandwacht opgeleid om gasmetingen te verrichten en te handelen bij calamiteiten en urgente situaties op de werkvloer. Daarnaast heeft een industrieel getrainde brandwacht ervaring met kleine blusmiddelen en BHV, deze biedt Brandwacht Inside ook aan.

Bij Brandwacht Inside streven wij ernaar de geschikte brandwachten te selecteren bij uw situatie. Wij leveren kwaliteit, niet in massa maar in personeel. U kunt er op vertrouwen dat de brandwachten die wij leveren uw zorgen omtrent veiligheid weten te ontnemen waardoor uw bedrijfsvoering goed kan verlopen.

Binnen de industriële sector verzorgt Brandwacht Inside uw geheel onderhoudsstop of turnaround middels:

Al onze industriële brandwachten zijn gecertificeerd.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Onze diensten

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie van ons ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.