Industriële brandwachten

Industrieel Getrainde Brandwachten

Wij bieden uw organisatie industrieel getrainde brandwachten aan. Er is een verschil tussen een industrieel getrainde brandwacht en rijksgediplomeerde brandwachten. Een industrieel getrainde brandwacht is een brandwacht die een cursus zonder stage heeft gevolgd. Deze brandwachten zijn zoals de naam zegt in te zetten bij industriële werkzaamheden. Brandwacht Inside levert brandwachten op diverse grote, maar ook kleine, stops en turnarounds in Nederland. Deze brandwachten zijn er om toezicht te houden in verschillende risicovolle situaties. Dit kan onder andere zijn bij brandgevaarlijke projecten. Verder is een industriële brandwacht opgeleid om gasmetingen te verrichten en te handelen bij calamiteiten en urgente situaties op de werkvloer. Daarnaast heeft een industrieel getrainde brandwacht ervaring met kleine blusmiddelen en BHV, deze biedt Brandwacht Inside ook aan.

Bij Brandwacht Inside streven wij ernaar de geschikte brandwachten te selecteren bij uw situatie. Wij leveren kwaliteit, niet in massa maar in personeel. U kunt er op vertrouwen dat de brandwachten die wij leveren uw zorgen omtrent veiligheid weten te ontnemen waardoor uw bedrijfsvoering goed kan verlopen.

Binnen de industriële sector verzorgt Brandwacht Inside uw geheel onderhoudsstop of turnaround middels:

Al onze industriële brandwachten zijn gecertificeerd.

Contact

Wilt u meer informatie over Brandwacht Inside of bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan snel contact met ons op. 

Waarom u voor brandwacht inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting

Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.