Over ons

Bij Brandwacht Inside bundelen we meer dan 25 jaar aan ervaring in diverse brandwacht disciplines, gericht op sectoren zoals de Petrochemische Industrie, Installatietechniek, Sprinklertechniek, Zorgsector, Hospitality, Media Film & Events en repressieve taken. Met een team van 350 brandwachten, verspreid over heel Nederland, zijn we in staat om snel en efficiënt te reageren op uw behoeften en u te voorzien van de juiste brandwachten die perfect aansluiten bij uw project.

De term “Inside” staat voor de nauwe betrokkenheid en verantwoordelijkheid die onze brandwachten binnen uw organisatie dragen. Ze vormen een hechte eenheid met uw team en zijn zeer ervaren in het leveren van ondersteuning bij Sprinkleruitval en onderhoud, evenals bij uitval van uw Brandmeldcentrale. Of het nu gaat om kleine onderhoudstops of grootschalige turnarounds in de industrie, wij zijn uw meest ervaren partner.

Bij Brandwacht Inside streven we naar het leveren van de perfecte match voor uw project. Wij begrijpen dat de juiste brandwacht cruciaal is voor de veiligheid en efficiëntie van uw operaties. Daarom hanteren we een scherpe selectieprocedure om ervoor te zorgen dat onze brandwachten perfect aansluiten bij uw behoeften en verwachtingen.

Uw veiligheid staat bij ons voorop. Bij Brandwacht Inside is het leveren van hoogwaardige diensten en het waarborgen van uw veiligheid onze topprioriteit. Met ons team van ervaren brandwachten staan we klaar om u te ondersteunen en uw project tot een succes te maken. Uw veiligheid is onze zorg!

Wij zijn onderdeel van de TSD Group

Rody Degeling, algemeen directeur TSD Group, over de samenwerking: ,,Ik kijk er enorm naar uit om met deze gedreven ondernemers de plannen voor de toekomst te maken en ons netwerk van brandwachten in Nederland verder uit te breiden.’’

Waar wij voor staan!

Bij Brandwacht Inside staat uw veiligheid op de werkvloer centraal. Wij streven naar niets minder dan optimale waarborging van uw veiligheid, omdat wij geloven dat een veilige werkomgeving essentieel is voor het welzijn van u en uw personeel.

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan u en uw bedrijf. Wij begrijpen dat veiligheid meer is dan alleen een service; het is een belofte die we nakomen. Daarom kunt u erop vertrouwen dat wij altijd achter onze garanties staan en de hoogste kwaliteit bieden.

Onze missie is om u de beste service te bieden, ondersteund door onze expertise en ervaring in de branche. Met ons als uw samenwerkingspartner kunt u er zeker van zijn dat u en uw personeel goed beveiligd worden, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten met gemoedsrust.

Bij Brandwacht Inside gaat het niet alleen om wat we doen, maar ook om wie we zijn als partner. Wij streven ernaar om een betrouwbare en professionele partner te zijn die altijd klaarstaat om uw veiligheidsbehoeften te vervullen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw partner kunnen zijn in het waarborgen van uw veiligheid op de werkvloer.

Service & kwaliteit

24/7 Bereikbaar

Binnen 2 uur op locatie

Wij denken met u mee!

De specialiteiten van Brandwacht Inside

  • Uitval of onderhoud / inspectie van uw Brandmeldcentrale of sprinkler installatie
  • Industriële Stops & Turnarounds
  • Grondwerken en Leidingwerken (DLP/R-DLP)
  • Repressieve aanvulling op uw brandweer bezetting
  • BHV aanvulling op uw (tijdelijk) onderbezette team
  • Brandwachten voor Maritieme beveiliging 
  • Dakwerkzaamheden
  • Brandwachten binnen de Zorgsector 
  • Brandbeveiliging Film & Productie maatschappijen 
  • Met u mee denken!