Het logo van Brandwacht Inside

BRANDWACHT IN AMSTERDAM NODIG?

Heeft u een brandwacht in Amsterdam nodig? Dan staan wij voor u klaar. Ons brandwachten aanbod voor de regio Amsterdam bestaat onder andere uit Industrieel brandwachten, Rijksgediplomeerd brandwachten en Mangatwachten. Wij zorgen er daarnaast ook voor dat onze brandwachten binnen twee uur bij u op locatie zijn!

Met Brandwacht Inside heeft u geen zorgen meer over uw brandveiligheid!

Een brandwacht huren in Amsterdam: Kies dan voor de beste service!

Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw situatie. Uw bedrijf, verzekeraar of gemeente kan het namelijk verplicht stellen dat u een of meerdere brandwachten inhuurt. Met onze brandwachten voldoet u aan de gestelde eisen en wordt de brandveiligheid bij uw locatie in Amsterdam gewaarborgd.

Wanneer kunt u onze brandwachten inhuren?
Onze brandwachten worden onder andere ingezet in de bouw, scheepsvaart, industrie, bij zorginstellingen, openbare gebouwen, evenementen en in de hospitalitybranche. Zij waarborgen de brandveiligheid wanneer:

Benieuwd of een brandwacht nodig is bij uw situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en om direct een passende oplossing te krijgen. Zo ondersteunen wij u als u een brandwacht in Amsterdam nodig heeft!

Brandwacht Inside logo

Dankzij onze brandwachten heeft u geen zorgen meer over uw brandveiligheid!

Rijksgediplomeerd, Industrieel of Mangatwacht?

Onze brandwachten zijn specialisten op het gebied van brandveiligheid. Zij beschikken over de juiste diploma’s, kennis en ervaring om de brandveiligheid te waarborgen. De belangrijkste taak van een brandwacht is het houden van toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en situaties. Ze worden dus ingezet wanneer er sprake is van een verhoogd risico op brand.

Brandwachten houden toezicht op alle activiteiten en werkzaamheden die plaatsvinden en controleren of de veiligheidsmaatregelen worden nageleefd. Daarnaast grijpen zij in wanneer er sprake is van een calamiteit. Ze zijn dus getraind in het gebruik van verschillende blusmiddelen. Zo streven zij naar het beperken van de schade.

Maar welke brandwacht past bij uw situatie? Industriële brandwachten hebben hun diploma’s behaald door middel van cursussen. Zij zijn speciaal opgeleid om veiligheidsrisico’s te identificeren en te beheersen. Hun werkgebied is voornamelijk in de industrie. Een Rijksgediplomeerde brandwacht heeft een speciale opleiding gevolgd en beschikt over een diploma die is uitgegeven door het Instituut Fysieke Veiligheid. Dit is het diploma “Manschap A”. Dankzij deze opleiding heeft de brandwacht kennis over onder andere de verschillende soorten branden, brandbestrijdingsmethoden, blusmiddelen, reddingstechnieken, en communicatie tijdens noodsituaties. Tot slot zijn er ook nog brandwachten met specialisaties, zoals een Mangatwacht. Deze Mangatwachten worden ingezet wanneer er sprake is van werkzaamheden in een besloten ruimte, of te wel een Mangat.

Heeft u een brandwacht nodig in een van deze andere plaatsen; Haarlem, Hoofddorp, Zaandam, Alkmaar, Amstelveen of een andere plek in Noord-Holland? Neem ook dan contact met ons op voor een aanbod op maat. 

Huur hier direct een brandwacht in!

Direct een medewerker spreken?

Telefonisch contact

Wilt u liever mailen?

E-mail

Een brandwacht inhuren in Amsterdam?

Gaat u werkzaamheden uitvoeren of heeft u een situatie met verhoogd brandrisico en moet u een brandwacht in Amsterdam inhuren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan en wij zorgen dat de brandwachten snel op locatie zijn!