Veiligheidsadvies van Brandwacht Inside: 3 tips voor een betere brandveiligheid

Wees voorbereid op noodsituaties op de werkplek. Daarom delen we graag enkele belangrijke tips om de veiligheid op uw werkplek te verbeteren:

1. Brandwachten inzetten: Overweeg het inhuren van gecertificeerde brandwachten van Brandwacht Inside om de veiligheid van uw werknemers en eigendommen te waarborgen. Onze brandwachten zijn getraind om snel te reageren bij calamiteiten en om preventieve maatregelen te treffen. Kies bij werkzaamheden in besloten ruimtes voor onze specialistische mangatwachten
2. Brandblussers controleren: Zorg ervoor dat brandblussers regelmatig worden gecontroleerd en goed functioneren. Train uw medewerkers ook in het juiste gebruik ervan.
3. Identificeer brandgevaren: Voer regelmatig inspecties uit om potentiële brandgevaren te identificeren. Neem indien nodig corrigerende maatregelen om risico’s te verminderen. Hiervoor bieden wij Hoger en Middelbaar Veiligheidskundigen aan.

Bij Brandwacht Inside staan we klaar om u te helpen bij het creëren van een veilige werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe we u kunnen ondersteunen bij uw veiligheidsbehoeften.

info@brandwachtinside.nl