Het logo van Brandwacht Inside

Wij zijn duidelijk op weg…

Dit jaar hebben wij nieuwe bedrijfsauto’s aangeschaft voor onze medewerkers. Zo kunnen zij onze opdrachtgevers door het hele land van hun service voorzien. Deze auto’s moesten echter wel nog bedrukt worden. Dit heeft gister, 7 december, plaatsgevonden. Zo zijn wij nu ook in het verkeer duidelijk herkenbaar. 

Maar wij zijn niet alleen goed op weg in het verkeer… Ook in onze backoffice zijn wij grote stappen aan het zetten en zijn er goede ontwikkelingen gaande. Recent hebben wij namelijk Rene Samuels mogen verwelkomen als nieuwe Sales Manager en de eerste resultaten zijn al binnengehaald. Zo is ook onze backoffice verder aan het groeien om de ontwikkeling van Brandwacht Inside verder te faciliteren.

Wij willen Rene graag veel plezier wensen binnen onze organisatie en hem feliciteren met deze nieuwe stap. Wilt u Rene graag leren kennen of meer te weten komen over onze organisatie? Neem dan contact met hem op via rene@brandwachtinside.nl en plan geheel vrijblijvend een kennismaking in. Heeft u al direct een industrieel of rijksgediplomeerd brandwacht nodig? Vraag dan snel een offerte aan via planning@brandwachtinside.nl.