BHV Personeel

Wij kunnen uw BHV organisatie steunen met onze BHV'ers

De bedrijfshulpverlening van Brandwacht Inside

Wij begrijpen we dat de veiligheid van uw werknemers en bezoekers van cruciaal belang is. Daarom bieden wij een uitgebreid bedrijfshulpverlening (BHV) programma dat is ontworpen om uw bedrijf voor te bereiden op noodsituaties en om snel en effectief te kunnen reageren in geval van calamiteiten.

Wat is Bedrijfshulpverlening (BHV)?

BHV omvat alle maatregelen die binnen een bedrijf genomen worden om de veiligheid van werknemers en bezoekers te waarborgen in geval van noodsituaties zoals brand, ongevallen, medische noodgevallen en evacuaties. Het doel van BHV is om letsel en schade te voorkomen en om snel en adequaat te kunnen reageren wanneer zich een noodsituatie voordoet.

Ons BHV Programma

BHV Personeel

We voorzien u van de benodigde BHV’ers met het doel uw BHV team  te ondersteunen. Dit zorgt er direct voor dat u weer voldoet aan de eisen van de inspectie. Wij leveren vakbekwaam BHV personeel welke zijn opgeleid volgens de richtlijnen van het NIBHV, daarnaast hebben zij ruime ervaring en kunnen zo op de juiste manier handelen bij calamiteiten.

Uitrusting en materiaal

We zorgen ervoor dat uw bedrijf beschikt over de benodigde uitrusting en materialen om effectief te kunnen reageren op noodsituaties. Dit omvat onder andere brandblussers, EHBO-kits, noodverlichting en communicatiemiddelen.

Vul uw BHV organisatie aan met onze oplossingen

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe ons BHV programma uw bedrijf kan helpen om voorbereid te zijn op noodsituaties en om de veiligheid te waarborgen. Veiligheid is een investering in de toekomst van uw bedrijf, en wij zijn er om u te helpen deze investering te beschermen.

Waarom u voor Brandwacht Inside kiest...

Binnen 2 uur op locatie

Wij hebben een landelijke dekking van meer dan 350 brandwachten. Wij garanderen dat zij binnen twee uur op locatie zijn.

Wij zijn 24/7 voor u bereikbaar

Wij zijn 24/7 telefonisch en via email bereikbaar. Ons team staat voor u klaar om u direct van passende ondersteuning te voorzien.

Wij denken met u mee

Bent u opzoek naar een passende oplossing bij uw situatie? Dan denken wij direct met u mee .

Service & kwaliteit

Het is ons doel om u de beste service en hoogste kwaliteit aan brandveiligheidsoplossingen te bieden.

Waar wij u nog meer mee kunnen helpen...

Bekijk hier alle specialiteiten waar wij u mee kunnen ondersteunen om uw veiligheidsniveau op uw werkvloer te verbeteren. Wilt u meer informatie van ons ontvangen over één van onze diensten? Neem dan contact met ons op om uw vragen te behandelen.

Wilt u meer informatie ontvangen?

Dan zijn wij dagelijks voor u bereikbaar. Graag maken wij kennis en beantwoorden wij al uw vragen. Wilt u graag direct antwoord? Neem dan telefonisch contact op met een van onze medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wanneer is een brandwacht nodig?

Het is noodzakelijk om in de volgende situaties een brandwacht in te huren om de veiligheid op de werkvloer te controleren en waarborgen:

  • Uitval van brandmeldinstallatie
  • Uitval blusinstallatie of sprinklerinstallatie
  • Verbouwingswerkzaamheden
  • Heetwerkzaamheden zoals branden, slijpen en lassen
  • Evenementen
  • Ondersteuning of versterking van BHV bij onderbezetting
Welke diensten kan ik inhuren bij Brandwacht Inside?

Brandwacht Inside kan u voorzien in rijksgediplomeerde en industriële brandwachten, maar daarnaast ook in middelbaar en hoger veiligheidskundigen. Tevens kunnen wij uw BHV organisatie ondersteunen door ons aanbod in (tijdelijk) BHV personeel. Verder kunt u bij ons terecht voor repressieve nabluswerkzaamheden, het inhuren van meetapparatuur en de aanschaf van blusmiddelen.

Hoe kan ik veiligheidsspecialisten inhuren?

Brandwacht Inside is te bereiken door te mailen naar info@brandwachtinside.nl of het contactformulier op de website te gebruiken. Daarnaast kan er telefonisch contact opgenomen worden via +31851307895.