Brandwacht Inside treedt toe tot de TSD Group

Wij zijn trots bekend te maken dat Brandwacht Inside is toegetreden tot de TSD Group. Ons werk is de afgelopen twee jaar niet onopgemerkt gebleven. Samen met de zzp’ers in ons netwerk hebben wij onze klanten altijd van hoge kwaliteit dienstverlening weten te voorzien. Al twee jaar streven wij naar het bieden van de beste service, wat wij uiten dankzij onze snelle paraatheid en het persoonlijke contact met onze klanten. Dit zal met Brandwacht Inside als onderdeel van de groep onze belangrijkste motivatie blijven, met het doel uw veiligheid optimaal te waarborgen.

De toetreding tot het netwerk is dan ook een goed uitgedacht proces geweest. Zij bieden ons nu een plan om verder te groeien en ons als bedrijf te ontwikkelen. Met een grotere capaciteit, flexibiliteit en verschillende specialismen onder één dak willen wij de beste brandwachten en veiligheidsfunctionarissen blijven toepassen bij uw projecten en opdrachten.

De TSD Group is een welbekende strategisch investeerder in de veiligheidsbranche. Zij hebben het raamwerk om de bedrijven binnen het netwerk te versterken op het gebied van processen, systemen, innovatie en kennis. Naast de samenwerkingen met de verschillende bedrijven in de TSD Group kunnen onze klanten nog steeds uitgaan van onze eigen kernwaardes en identiteit.

Heeft u vragen over onze toetreding tot de TSD Group? Neem dan contact met ons op via +31851307895 of mail naar ron@brandwachtinside.nl.